Grgurovića još traže na Lovćenu

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv odbjeglog Cetinjanina za ubistvo Olivera Hutera (30)
196 pregleda 3 komentar(a)
Oliver Huter, Mihailo Grgurović, Foto: Zoran Đurić
Oliver Huter, Mihailo Grgurović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.09.2012. 17:32h

Dok u brdima iznad Cetinja već deset dana traže odbjeglog Cetinjanina Mihaila Grgurovića (32), policija je protiv njega podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je ubio sugrađanina Olivera Hutera (30).

Policija je u prijavi navela da se sumnja da je Grgurović 30. avgusta oko 09.40 časova, u Ulici vojvode Boža u blizini vrtića ispalio smrtonosne metke u Hutera.

U prijavi se navodi da su se oni sreli u ulici, nakon čega je prvo došlo do kontakta između Grgurovićeve “astre” i motora ubijenog Hutera. Nakon pada, Huter je počeo da bježi ka vrtiću, a potom je osumnjičeni ka njemu ispalio pet metaka od kojih ga je jedan - smrtonosni, pogodio u leđa.

Grgurović je tada, navodi policija, prišao Huteru, a onda sjeo u svoj automobil i pobjegao ka Bjelišima, gdje je policija kasnije našla njegov ostavljeni automobil.

“Službenici Ispostave Cetinje u saradnji sa kolegama iz drugih organizacionih cjelina Uprave policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku i lišavanju slobode osumnjičenog”, navodi UP.

Potraga za Grgurevićem: "Krijete li ubicu?" >>>

Bonus video: