Podgoričanin ukrao kasu i oteo novčanik

Kod uhapšenog S.O. policija je pronašla ukradene predmete i vratila ih oštećenima
4 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2012. 11:48h

Podgorička policija je rasvijetlila dvije teške krađe ubrzo nakon što su počinjene i zbog osnovane sumnje, da ih je počinio, uhapsila S.O. (19) nastanjenog u Podgorici,

On je, sumnja policija, u noći između 3. i 4. septembra, kamenom polomio staklo na vratima prodajnog objekta koji se nalazi u sklopu Tržnog centra „Ražnatović“ u Podgorici, ušao unutra i ukrao registar kasu sa novcem i jedan odjevni artikal, saopšteno je iz Uprave policije.

"Nakon što se udaljio sa otuđenim stvarima sa lica mjesta, u Hercegovačkoj ulici u Podgorici, počinio je još jedno krivično djelo teška krađa na štetu M.B., na način što je primjetivši M.B. kako ulazi u ulaz jednu od zgrada, pratio je i u momentu dok je otključavala vrata svog stana, sumnja se, istrgao joj novčanik sa novcem iz ruke, a potom se uputio iza zgrade u Hercegovačkoj ulici, gdje ga je presrela policijska patrola, identifikovala i uhapsila", navodi se u saopštenju.

Kod uhapšenog S.O. policija je pronašla ukradene predmete i vratila ih oštećenima.

"O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici. Policija je, u službenim prostorijama Područne jedinice Podgorica, prikupila obavještenja od S.O., na okolnosti izvršenja krivičnih djela za koja se sumnjiči.Nakon lišenja slobode S.O. je, uz izvještaj, u zakonskom roku, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost", saopštila je policija.

Bonus video: