Sa njim samo gubite vrijeme

Ako je prije vas volio da izlazi s devojkama lakšeg morala, a vi ste jedna od onih koje tu vrstu preziru, možda ćete mu na početku biti zanimljivi, ali najvjerovatnije i s vremenom dosaditi.
66 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2012. 07:40h

Rijetki od njih su zaista dobri glumci koji lako mogu devojkama da zamute prosuđivanje. U većini slučajeva ono što imaju da pokažu - pokažu odmah. Žene su te koje odbijaju da vide njihove mane jer se za svakog od njih nadaju da je upravo on njihov princ na bijelom konju. Istina je ta da već na drugom sastanki možete zaključiti ima li ili nema smisla viđati se s tim dečkom. Zato vam donosimo nekoliko stavki koje će vam pomoću u eliminaciji "potrošača vremena":

Vjera

Ovo je tema o kojoj bi trebalo raspraviti što je prije moguće. Ako ste vi kojim slučajem zagriženi ateista, a vaš potencijalni partner ne može da živi bez posta i odlazaka u crkvu, vrlo su male šanse da ćete se dobro slagati. Vas će zanimati zašto on vjeruje u Boga, a njega zašto vi ne vjerujete. Sve u svemu, ne miriše na dobro što se dugih staza tiče.

Biveše djevojke

Ovo je osjetljiva tematika i možde vas njegove bivše djevojke ne zanimaju, ali mislimo kako bi one mogle puno toga da vam kažu o njemu. Pod time ne podrazumijevamo ludačko praćenje svakog njihovog koraka, već suptilno ispitivanje terena.

Ako je prije vas volio da izlazi s devojkama lakšeg morala, a vi ste jedna od onih koje tu vrstu preziru, možda ćete mu na početku biti zanimljivi, ali najvjerovatnije i s vremenom dosaditi.

Finansije

Ne propagiramo sponzorisanje i ulazak u vezu s nekim samo zbog novca, ali mislimo kako bi njegov ogromni minus na računu s vremenom mogao da počne da vas nervira.

Ako nikad neće moći da vas izvede na normalan sastanak, a svaki odlazak u bioskop plaćaćete isključivo vi, s vremenom ćete shvatiti da zaslužujete bolji tretman. Opet, velika je razlika u frajeru koji ne može da nađe posao i onom koji ne želi da ga nađe jer misli da je konobarisanje ljeti ispod njegovog nivoa. Glavno da vaše plaćanje njegovih računa nije!

Budućnost

Vi želite djecu, on nikako ne želi. Vi želite karijeru koja će vam omogućiti česta službena putovanja, on želi da se preseli u predgrađe i kupi kućicu s velikim vrtom. Ako želite frajera s kojim ćete se dobro slagati, pobrinite se da imate približno slične stavove o životu i planove za budućnost. Jer nije veliki problem ako on želi troje dece, a vi samo jedno - tu uvek postoji kompromis, piše Index.

Bonus video: