Povrijeđeni Dulović u bunilu ponavljao "Nema mi Dake"

Pantović je tokom prevrtanja ispao iz kamiona i na mjestu ostao mrtav. Dulović je uspio da se izvuče iz smrskanog kamiona
220 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Pantović, Nenad Dulović, Foto: Beća Čoković
Danijel Pantović, Nenad Dulović, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 05.09.2012. 07:06h

Danijel Daka D. Pantović (25) iz bjelopoljskog sela Okladi poginuo je, preksinoć oko ponoći, kada se prevrnuo kamion u kojem je bio saputnik, na putu koji iz njegovog sela vodi prema Jabučnom i Cerovu.

Pantović je bio saputnik u kamionu „tam 110“ (BP-AT 868), kojim je upravljao Nenad Dulović (32), iz istog sela, koji je u nesreći teže povrijeđen.

Dulović je smješten na hirurško odjeljenje bjelopoljske Opšte bolnice i prema riječima načelnika dr Duška Miladinovića nije u životnoj opasnosti.

"Pacijent je dosta ugruvan i zadobio je povrede po glavi i tijelu. Njegovo trenutno stanje je stabilno”, saopštio je “Vijestima” juče tokom dana dr Miladinović.

"Vijestima" je rečeno da je Dulović vozio kamion bez utovara kada je na jednoj uzbrdici izgubio kontrolu. Vozilo je sletjelo niz jednu strminu i nakon prevrtanja završilo na livadi obrasloj šibljem, drvećem i papratima.

U nesreći kod Bijelog Polja stradao mladić, jedna osoba teže povrijeđena >>>

Pantović je tokom prevrtanja ispao iz kamiona i na mjestu ostao mrtav, a njegovo beživotno tijelo nađeno je u jednom žbunu, dok je povrijeđeni Dulović uspio da se izvuče iz smrskanog kamiona i domogne se 500 metara udaljene kuće i zatraži pomoć.

Mještanin Okladi Živorad Jurišević ispričao je "Vijestima“ da ga je probudio poziv za pomoć, koji je čuo ispred svoje kuće.

"Ugledao sam Nenada Dulovića, koji je bio sav ugruvan i krvav. Jedva se držao na nogama i shvatio sam da se nešto strašno desilo. Ne čekajući ni časa upalio sam svoj auto i uzbrdicom se zaputio u pravcu, koji mi je Nenad pokazao. Kada smo stigli na lice mjesta ugledao sam prevrnut kamion, a Nenad je u bunilu ponavljao: "Nema mi Dake".

Na 20-ak metara od kamiona u žbunu ležalo je nepomično Danijelovo tijelo. Odmah sam obavijestio policiju i za vrlo kratko vrijeme stigli su njihovi službenici sa medicinskim osobljem. U mojoj kući su pregledali Nenada i konstatovali da mu se mora hitno ukazati pomoć”, ispričao je Jurišević.

Uviđaj su obavili ovlašćeni službenici bjelopoljske policije uz prisustvo zamjenice osnovnog državnog tužioca Katarine Kljajević, koja je naložila da se izvrši odukcija nastradalog mladića a uviđaju je prisustvovao i vještak za saobraćaj Milenko Čabarkapa.

Bonus video: