Hapšenje u Danilovgradu: Stamatović prijateljima krala nakit i novac

Policija sumnja da je Tijana Stamatović (23) tokom 2011. i 2012, koristeći poznanstvo sa oštećenima, počinila više krađa
283 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2012. 17:18h

Danilovgradska policija uhapsila je Tijanu Stamatović (23) iz tog grada i protiv nje podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa u produženom trajanju i to na štetu više osoba.

Policija sumnja da je Stamatović tokom 2011. i 2012. godine, koristeći poznanstvo sa oštećenima, tokom kućnih posjeta, počinila više krađa, tokom kojih je krala zlatni nakit i novac.

Ona je, sumnja policija, krajem maja 2012. godine, u danilovgradskom naselju Ćurilac, iz porodične kuće Lj. Ž., otuđila veću količinu zlatnog nakita i 50 eura.

U istom naselju tokom 2011. godine, od N. P. otuđila izvjesnu količinu zlatnog nakita, koji je kasnije, sumnja policija, prodala.

Policija sumnja da je Stamatović na području Danilovgrada u 2011. godini, i iz porodične kuće B. K. ukrala veću količinu zlatnog nakita i novac, ali i da je iste godine, u naselju Kosić tokom boravka u porodičnoj kući, vlasništvo P. K., i od njih ukrala izvjesnu količinu zlatnog nakita.

U policijskom saopštenju navodi se da sumnjaju da je Stamatović prošle godine i iz jedne porodične kuće u naselju Donja Gorica u Podgorici, otuđila veću količinu zlatnog nakita, koristeći prethodno uspostavljen prijateljski kontakt sa oštećenima, kao i da je u naselju Stari aerodrom - Podgorica, tokom jedne kućne posjete, od lica koje se zateklo u njenom društvu otuđila novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 300 eura.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Galerija

Bonus video: