Bata Živojinović nakon moždanog udara u stabilnom stanju

Glumac je smješten na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) zbog teškog zdravstvenog stanja, koje se pogoršalo tokom protekle nedjelje
121 pregleda 7 komentar(a)
Bata Živojinović, Foto: Novosti.rs
Bata Živojinović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 03.09.2012. 11:00h

Zdravstveno stanje glumca Velimira - Bate Živojinovića (80), nakon moždanog udara koji je doživio početkom jula, stabilno je i svi zdravstveni parametri su zadovoljavajući, izjavila je danas supruga Živojninovića, Lula.

Lula Živojinović je za agenciju Beta navela da će Bata za nekoliko dana, sa Vojnomedicinske akademije (VMA) na koju je upućen iz bolnice Sveti Sava 21. avgusta, vjerovatno biti prebačen na dalju rehabilitaciju u banju Selters u Mladenovac.

Srpski mediji javili su jutros da je glumac Velimir Bata Živojinović, koji je prije dva mjeseca doživio težak moždani udar, već nekoliko dana na aparatima za disanje i bori se za život.

Press je javio da je glumac smješten na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) zbog teškog zdravstvenog stanja, koje se pogoršalo tokom protekle nedjelje.

Bata Živojinović za Vijesti: Nijesam u ratu da se povlačim >>>

Supruga Bate je demantovala pisanje pojedinih medija objavljenih u današnjim izdanjima da se Živojinovich bori za život i da mu se stanje pogoršalo.

"Naprotiv, Batino stanje je zadovoljavajuće s obzirom na težinu bolesti, i on se oporavlja", kazala je Lula Živojinović.

Velimir Bata Živojinović prebačen je 21. avgusta na VMA, na odjeljenje neurologije, po preporuci ljekara bolnice Sveti Sava, u kojoj je zbog težeg moždanog udara liječen prvih 49 dana.

Živojinović je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izliječena na Kubi prije tri godine.

Bonus video: