Mojkovac: Muškarac ubijen na 15 metara od kuće

Prema nezvaničnim informacijama, na tijelu i glavi Kneževića vidljive su povrede nastale oštrim predmetom
180 pregleda 17 komentar(a)
Mojkovac mjesto ubistva, Knežević Zoran, Foto: Dragana Šćepanović
Mojkovac mjesto ubistva, Knežević Zoran, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 01.09.2012. 17:13h

Beživotno tijelo Zorana Kneževića (46) pronađeneno je jutros u mojkovačkom selu Uloševina.

Prema nezvaničnim informacijama, na tijelu i glavi Kneževića vidljive su povrede nastale oštrim predmetom.

Tijelo su na lokalitetu Đurove Krlje prema Bojnoj Njivi pronašli rukometaši iz Mojkovca, koji su u blizini imali jutarnji trening.

Uviđaj na licu mjesta obavili su viši državni tužilac Rifat Hadrović i njegov zamjenik Rasim Jašarević i pripadnici mojkovačke policije. U cilju sprovođenja istrage, nijesu iznošeni detalji nakon obavljenog uviđaja.

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo Kneževića nađeno je na 15 metara od njegove kuće - ispod drveta, gdje je i klupa.

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo Kneževića nađeno je na 15 metara od njegove kuće

Kako su kazali neki od sportista koji su prvi vidjeli njegov leš, bio je to stravičan prizor. Navodno, Kneževiću je bila smrskana glava, a bili su i vidljivi su bili i ubodi nožem u predjelu leđa.

Prema riječima oni koji su poznavali Kneževića, bio vrlo tih čovjek, nesklon svađama i invalid, sa značajnim oštećenjem vida. Nije bio oženjen, a u živio je sa bratom, koji je trenutno na sezonskom radu na primorju. Bavio se poljoprivredom i nije bio zaposlen.

Komšije Kneževića šokirani su načinom na koji je ubijen i isključuju da je motiv ubistva pljačka, jer su, kako tvrde oni koji su ih dobro poznavali, Kneževići skromnog imovnog stanja.

Bonus video: