U 21 saobraćajnoj nezgodi jedna osoba lakše povrijeđena

Saobraćaj u Crnoj Gori jutros je umjerenog je do pojačanog intenziteta, a uslovi za vožnju su povoljni, saopšteno je iz AMSCG
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
saobraćaj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.09.2012. 07:26h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodila 21 saobraćajna nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 418 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijete 54 prekršajne prijave.

Policija je oduzela 41 vozačku dozvolu i dva para registarskih tablica.

Povoljni uslovi za vožnju

Saobraćaj u Crnoj Gori jutros je umjerenog je do pojačanog intenziteta, a uslovi za vožnju su povoljni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (ASMCG).

Put od brane Mratinje do Šćepan Polja otvoren je za saobraćaj, a od Mojkovca ka Đuređevića Tari može se putovati od sedam do 20 sati.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati.

Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom.

Zatvoren je saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog proširenja puta.

Bonus video: