Cetinje: Nikšićanin i Budvanin uhapšeni zbog pokušaja krađe

Policija je reagovala nakon što su obaviješteni od radnika obezbjeđenja bivše fabrike EI „Obod“, da se u krugu biše fabrike nalaze lica za koja sumnjaju da se spremaju da izvrše krivično djelo
152 pregleda 2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.06.2018. 11:58h

Cetinjska policija uhapsila je Nikšićanina P.M. (37) i Budvanina D.D. (28) koje sumnjiče za pokušaj krađe u krugu bivše fabrike "Obod".

"Službenici Dežurne službe OB Cetinja su, 05.06.2018. godine oko 23,20 časova, obaviješteni od radnika obezbjeđenja bivše fabrike EI „Obod“, da se u krugu biše fabrike nalaze lica za koja sumnjaju da se spremaju da izvrše krivično djelo. Preduzimajući operativne mjere i radnje službenici OB Cetinje su lišili slobode lica P.M. (37) iz Nikšića i D.D. (28) iz Budve, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa u pokušaju. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su, koristeći pmv marke „VW Passat” budvanskih registarskih oznaka, upotrebom šrafcigera, cijevi i bidona pokušali da iz rezervoara kamiona koji je u vlasništvu firme „D – Trans” otuđe izvjesnu količinu nafte, u čemu su ih spriječili službenici cetinjske policije", stoji u saopštenju Uprave policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu Cetinju je naložio da se P.M. i D.D. uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog navedenog krivičnog djela. Nakon saslušanja tužilac je donio rješenje o zadržavanju dvojice osumnjičenih u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Bonus video: