U Baru ukrao unikatne noževe, pa ih prodavao na Tuškom putu

Prema tvrdnjama izvora u policiji u Baru, Komatina je jedan dio noževa prodao na Tuškom putu za iznos od oko 700 eura
161 pregleda 3 komentar(a)
noževi sa USB, Foto: Realjock.com
noževi sa USB, Foto: Realjock.com
Ažurirano: 29.08.2012. 15:10h

Beranac Dragan Komatina (31) osumnjičen je da je od Ruskinje Tamare Pavlove ukrao dvije torbe pune unikatnih noževa, sa USB priključkom za računar, poznatog švajcarskog brenda "Wenger", vrijednosti 20.000 eura, saznaju "Vijesti" iz barske policije.

Komatina se tereti da je počinio ukupno 10 provalnih krađa, na teritoriji opštine Bar.

On je provalio u kuću Ruskinje, koja je predstavnica švajcarske firme "Wenger" za Balkan, tako što je polomio roletne na bakonu. U kući je pronašao dvije torbe pune unikatnih noževa, a ukrao je i laptop i LCD televitor.

Prema tvrdnjama izvora u policiji u Baru, Komatina je jedan dio noževa prodao na Tuškom putu za iznos od oko 700 eura. Policija još nije pronašla ukradene noževe i vratila ih vlasnici, a potražuje i osobu koja je pomogla prilikom realizovanja te krađe.

Komatina se, takođe, sumnjiči da je od jula prošle do marta ove godine, počinio ukupno 10 krađa. Provaljivao je u kuće i apartmane odakle je krao laptopove, plazme, novac, foto-aparate, mobilne, muzičke linije...

Komatina je priveden u prostorije područne jedinice Bar, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac, koji ga je saslušao povodom pomenutih krađa.

Bonus video: