Dubrovnik: Demolirano auto sa podgoričkim tablicama

Vozilu “folksvagen polo”, podgoričkih tablica PG DN 102 polomljen je retrovizor, udubljena je hauba i krov...
82 pregleda 108 komentar(a)
Demolirano auto, Dubrovnik, Polo,, Foto: Zoran Đurić
Demolirano auto, Dubrovnik, Polo,, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.08.2012. 15:08h

Francuske turiskinje, koje su iznajmile rentakar vozilo iz Podgorice, kako bi otišle na izlet u Dubrovnik, šokirale su se kada su na parkingu u nedjelju ujutro zatekle demolirani automobil.

Vozilu “folksvagen polo”, podgoričkih tablica PG DN 102 polomljen je retrovizor, udubljena je hauba i krov, razbijeno stop svijetlo, udubljen lim iznad blatobrana, kao i na vratima.

Kako je “Vijestima” kazao direktor “Ideal” agencije, čije su vozilo izjamile turiskinje, Zarija Raičević, incident se najvjerovatnije dogodio u subotu veče, jer su Francuskinje demolirani automobil primijetile u nedjelju u jutarnjim časovima.

“Ovo je prvi put da se ovakav incident dogodio nekome koje je iznajmio vozilo “Ideala”. Francuske turiskinje bile su u šoku, a procjenjujem da šteta neće biti manja od 3.000 eura”, kazao je Raičević.

O incidentu je zapisnik sačinila i dubrovačka policija koja je konstatovala da je nepoznati počinitelj oštetio vozilo, te da se to dogodilo između ponoći, 25. avgusta i devet časova sljedećeg jutra.

Raičević je najavio da će obavijestiti Hrvatsku ambasadu u Crnoj Gori o nedavnom incidentu, i pohvalio brzu reakciju osiguravajuće kuće.

Bonus video: