Žabljak: Puniša Petković sjekiricom nasrnuo na komšijsku kravu

Petković je koristeći sjekiricu, nanio dvije povrede kravi komšinice Milice Obradović koja je, u grupi goveda, u blizini njegove kuće pasla travu
95 pregleda 25 komentar(a)
Žabljak, krava, Puniša Petković, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, krava, Puniša Petković, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 27.08.2012. 10:08h

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubijanje i mučenje životinja, žabljačka policija je u nedjelju privela Punišu Petkovića iz Tepačkog polja. Nakon saslušanja i konsultacija sa nadležnim DT protiv njega je podnijeta krivična prijava i vodiće se postupak u redovnoj proceduri.

Policija sumnja da je Petković u nedjelju oko podne, koristeći sjekiricu, nanio dvije povrede kravi komšinice Milice Obradović koja je, u grupi goveda, u blizini njegove kuće pasla travu.

Obavljen je uviđaj, kome je prisustvovao veterinar dr Vladimir Terzić. Konstatovane su rasjekotine, na desnoj strani vrata dužine 17, a na butini desne zadnje noge oko deset centimetara.

Uhapšen osumnjičeni za mučenje magarca >>>

Petković je policiji priznao da je sa tri sjekirice udarao goveda jer su mu vršila nuždu oko kuće, što ga je iritiralo. Policija je oduzela predmete izvršenja kao dokazni materijal u postupku.

Veterinar, dr Vladimir Terzić kaže da je konstatovao dvije povrede koje je stručno obradio i očekuje da će životinja preživjeti.

Bonus video: