Sve o ljekovitosti Ženske plaže u Ulcinju

Jedna od najčešćih problema kod dječaka je balanitis. Ono ne spade u teže infekcije, ali može, ako se na vrijeme ne otkrije, napraviti ozbiljne problem a jedna od njih je I upala bešike, kaže dr Marija Lakićević
267 pregleda 0 komentar(a)
Zdravlje, Foto: Vijesti
Zdravlje, Foto: Vijesti
Ažurirano: 07.06.2018. 05:38h

Počele su vrućine a sa njima i otoci. Sa tim najviše problema imaju oni kojima su osjetljive vene. Kako da spriječite pročitajt u Zelenoj apoteci.

Učestali grčevi u nogama javljaju se kada se ishrana svede samo na unos proteina ili ugljenih hidrata. Kako da ih spriječite pročitajte u ovom broju Zdravlja.

Sve o ljekovitosti Ženske plaže u Ulcinju ćete saznati u našem tekstu. Na tu plažu, još u stara vremena dolazile su žene iz Ulcinja I drugih mjesta, radi njenih ljekovitih svojstavA. Ovdje se mogu liječiti prirodnim faktorima ginekološka oboljenja ali I astma plućne bolesti alergije...

Gnojni čirevi na koži predstavljaju vrlo čestu, ljeti malo izraženiju, pojavu, prilično neprijatnu u dugotrajnu. O ovom bolnom problemu, koji se može dodatno i iskomplikovati ukoliko se ne tretira pravilno, priča dermatolog dr Rajko Boričić.

Pratite svoj organzam a ne dijete po internetu je tekst koji govori o tome da treba slušati svoj organizam i tako postići najbolje rezultate.

Nasljedne bolesti Protresite svoje porodično stablo - Ako znate s kojim bolestima ste suočeni i koje bolesti su bile u vašoj porodici, možete ići na redovne preglede i kontrole kako biste izbjegli kobne posljedice.

Ljevoruki najdivnija manjina na svijetu kaže dr Ivo Belan

Bonus video: