Danilovgrad: Privedena osobu za kojom je raspisana nacionalna potjernica

Danilovgradska policija uhapsila i N.R.(21) i I.Š. (20) zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela na štetu fizičkih lica sa područja Opštine Danilovgrad
75 pregleda 0 komentar(a)
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Uhapšenik, hapšenje, Foto: Telegraph
Ažurirano: 26.08.2012. 14:27h

Danilovgradska policija je pronašla i istražnom sudiji Osnovnog suda u Danilovgradu privela H.K.J. (23), koju je navedeni sud potraživao nacionalnom potjernicom zbog počinjenog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Danilovgradska policija uhapsila je N.R.(21) i I.Š. (20) zbog sumnje da su počinili tri krivična djela teška krađa i dva krivična djela krađa, počinjenih u aprilu i maju na štetu fizičkih lica sa područja Opštine Danilovgrad.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su N.R. i I.Š, tokom aprila i maja počinili pet imovinskih delikata na štetu pet građana sa područja Danilovgrada, na način što su provaljivali u kuće i pomoćne objekte u mjestima Kosić, Pitoma loza i Plana. Oni su iz objekata, kako se sumnja, otuđivali radne mašine, trimere, elekroinstalacione bakarne kablove, gume od vozila, kazan za pečenje rakije i druge predmete", saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon počinjenih krivičnih djela, N.R. i I.Š. su, sumnja se, ukradene predmete vozilom "tojota", vlasništvo N.R, prevozili do Podgorice, gdje su jedan dio prodali na otpadu sekundarnih sirovina, dok su drugi dio prodali jednom licu koje ih je kasnije preprodalo.

"Sva lica koja su kupovala otuđene predmete su identifikovana i od njih su uzete izjave u policijskim prostorijama. Najveći dio otuđenih predmeta je pronađen u Podgorici i u Lijevoj rijeci i vraćen je vlasnicima", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: