Muškarci ove stvari rade u filmovima, a rijetko u stvarnom životu

Uspješni biznismen koji je svakodnevno okružen brojnim lijepim ženama, ali odluči da je ljubav njegovog života djevojka koju sreće na putu do pekare?
5 komentar(a)
Ažurirano: 25.08.2012. 10:28h

Svaka druga romantična komedija kao jednog od glavnih likova ima muškarca koji radi neku od ovih stvari:

Dolazi na vrata / pod prozor i pjeva

Većina nas će poslije svađe s dečkom sjedeti na krevetui plakati, pokušavajući da ga dobije na telefon. Filmski junak će shvatiti da je pogriješio, pa će se brže bolje stvoriti s buketom ruža ispred vrata djevojke koju je povredio. Stajaće na kiši i pjevati, ponižavati se pred komšijama, i natjerati nas, koje plačemo ispred televizora, da još više mrzimo svog dečka.

Zaljubljuje se u djevojku iz komšiluka iako je okružen manekenkama

Uspješni biznismen koji je svakodnevno okružen brojnim lijepim ženama, ali odluči da je ljubav njegovog života djevojka koju sreće na putu do pekare? Filmovi su nas naučili da ćemo na putu do kontejnera za smeće sresti ljubav svog života, što možda i nije netačno, ali muškarac se sigurno neće zaustaviti pred nama i tražiti nam broj telefona iako smo u pidžami, piše Index.

Zaljubljuje se u djevojku iako je dogovoreno da je samo riječ o seksu

Ešton Kučer i Natali Portman, Džastin Timberlejk i Mila Kunis imaju nekoliko zajedničkih stvari: Predivni su, imaju dogovor o seksu bez emocija, i potpuno su nestvarni. Parovi koji su samo prijatelji s povlasticama rijetko završavaju kao oni na televiziji jer, iako se jedna osoba zaljubi, druga najčešće nema ista osjećanja, pa neminovno dolazi do raskida.