Slomio šaku zakupcu

Žestoka tuča u nekadašnjem butiku "Navigare" u centru Podgorice
578 pregleda 8 komentar(a)
Njegoševa ulica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Njegoševa ulica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.08.2012. 15:29h

I to se događa - vlasnik butika “Navigare” u Hercegovačkoj ulici u Podgorici Marinko Marović zaradio je krivičnu prijavu zbog toga što je u tuči slomio šaku novom zakupcu poslovnog prostora Maksimu Šćepanoviću.

Nesvakidašnja tuča dogodila se 23. avgusta oko 20 časova u nekadašnjem butiku “Navigare” u samom centru Podgorice, kada je došlo do svađe između Šćepanovića i Marovića.

Navodno, Šćepanović je u butik došao sa papirima pojašnjavajući Maroviću da je on novi zakupac tog poslovnog prostora i da do 1. septembra mora da seli, jer se sa vlasnicima prostora tako dogovorio.

Marović, kako je “Vijestima” rečeno, nije želio ni da čuje argumente Šćepanovića, kao ni optužbe da, navodno, nije plaćao zakup prostora...

Zbog priče ko je zapravo pravi zakupac butika, došlo je do žestoke rasprave, a potom su Marović i Šćepanović ukrstili i pesnice i potukli se.

"Tuča je očigledno bila žestoka jer su obojica prošli sa povredama, samo što je Šćepanović izvukao deblji kraj”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Šćepanović se sa povredama šake i drugim podlivima javio ljekarima Hitne pomoći, a isto je učinio i Marović koji je krvav pješačio od centra do Hitne pomoći, gdje je za tražio pomoć doktora.

Nakon što su ljekari pružili pomoć povrijeđenim zakupcima, obojica su otišli u prostorije Područne policije Podgorica gdje su jedan protiv drugog podnijeli prijave.

Kako je Šćepanović imao teške povrede, policija je preksinoć u pritvoru zadržala Marovića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo “nanošenje teških tjelesnih povreda”.

Bonus video: