Bjegunac iz zatvora uhapšen u Sutomoru

Nakon bjekstva gubi mu se svaki trag, sve do prije tri dana kad je jednoj osobi u opštini Bar ukrao torbicu sa novčanikom
70 pregleda 6 komentar(a)
hapšenje, mafija, lisice, zatvor, Foto: Reuters
hapšenje, mafija, lisice, zatvor, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.08.2012. 14:18h

Državljanin Srbije Zoran Cvjetanović (53) iz Beograda, koje se nalazi na potjernici Interpola Slovenije, uhapšen je prije dva dana u Sutomoru, zbog krađe torbe.

Cvjetanović se nalazi na potjernici Interpola Slovenije zato što je pobjegao iz zatvora u toj zemlji, gdje je bio na izdržavanju kazne od dvije godine i mjesec dana. On se u zatvoru zadržao samo 12 mjeseci, nakon čega je pobjegao i napustio granicu Slovenije.

Cvjetanović je u pomenutoj zemlji izdržavao kaznu zbog prevare i falsifikovanja.

Nakon bjekstva gubi mu se svaki trag, sve do prije tri dana kad je jednoj osobi u opštini Bar ukrao torbicu sa novčanikom u kojem se nalazio novac, bankovne kartice i lična dokumenta.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru. Policija je, prilikom hapšenja Cvjetanovića, pronašla novčanik sa novcem i dokumentima, koje je kako sumnjaju, otuđio prilikom izvršenja krivičnog djela krađe. Nakon hapšenja, Cvjetanović je predat osnovnom državnom tužiocu u Baru, na dalju nadležnost.

Bonus video: