Kod Podgoričanina pronađeni skank i municija

Policija je, u dvorištu, ispred objekta u kojem stanuje A.D., pronašla zasađene dvije stabljike marihuane
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2012. 10:42h

Podgorička policija uhapsila je u četvrtak i podnijela krivičnu prijavu, Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv A.D. (23), nastanjenog u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je izvršila pretres kuće i drugih prostorija u Podgorici, koje koristi A.D., kojom prilikom je pronašla ukupno šest ručno pravljenih pakovanja, koja su sadržala materiju za koju se sumnja da je skank, novac u iznosu od 105 eura u apoenima od 5 i 10 eura, za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge, korišćenu rolnu aluminijske folije, koja je sumnja se, služila za prepakivanje opojne droge, 83 komada municije za automatsku pušku, kao i hladno oružje tzv. „boks“, sopšteno je iz Uprave policije.

Daljim pretresom, policija je, u dvorištu, ispred objekta u kojem stanuje A.D., pronašla zasađene dvije stabljike marihuane.

Policija je izuzela sve pomenute pronađene predmete, kao i stabljike marihuane i oni će biti dostavljeni na vještačenje Forenzičkom centru.

Policija sumnja da je A.D. namjeravao da pomenutu količinu skanka stavi u promet, kao i da je A.D. zasadio stabljike marihuane u dvorištu kuće, u kojoj stanuje, u cilju kasnijeg stavljanja u promet ove opojne droge.

A.D. je uz krivičnu prijavu predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Galerija

Bonus video: