Podgorica: Policija ih zatekla u krađi

Sumnja se da su njih dvojica 22. avgusta oko 5 ujutru polomili staklo pored ulaznih vrata kafića "Picolo" u ulici Kralja Nikole
0 komentar(a)
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Provalnik, lopov, pljačka, krađa, Foto: 123rf.com
Ažurirano: 23.08.2012. 15:27h

Podgoricčka policija je uhapsila Podgoričane E.B. (22) i E.B. (21) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa na štetu kafića "Picolo".

"Kriminalističkom obradom se ubrzo došlo do sumnje da je E.B. (22) počinio još dva krivična djela teška krađa u Podgorici, na štetu sportskih kladionica „Lob“", saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da su njih dvojica 22. avgusta oko 5 ujutru polomili staklo pored ulaznih vrata kafića "Picolo" u ulici Kralja Nikole.

Oni su potom, kako se sumnja, ukrali izvjesnu količinu alkohola, a patrola ih je primjetila prilikom izlaska iz kafića.

E.B. (22) je kada je primjetio policiju bacio kesu sa ukradenim pićima. Uhapšeni su, a ukradene stvari su vraćene vlasniku kafića

E.B. (22) je osumnjičen da je u noći između 19. i 20 avgusta 2012. godine, provalio u dvije kladionice „Lob“ i ukrao 435 eura.

On se tereti da je u prvoj kladionici u ulici Vijenci Danila Kiša kamenom stomio staklo na ulaznim vratima i iz ladice ukrao 295 eura

Iz druge kladionice, koja se nalazi u ulici Meše Selimovića, je, kako se sumnja, ukrao kovertu sa 140,60 eura.

Osumnjičeni E.B. i E.B. su, uz krivičnu prijavu, predati Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, dok se E.B. (22) krivičnom prijavom tereti za još dva pomenuta krivična djela.

Bonus video: