Umjesto valjka, radile pesnice i noževi

Pejović Konatar i Mijanović ljetos zajedno krečili stanove na Cetinju, ali je Mijanović bio nezadovoljan podjelom, pa je pokušao silom da od Pejovića uzme svoj dio zarade
76 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 21.08.2012. 19:55h

Cetinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Marka Pejovića (37) zbog sumnje da je ispred svoje kuće nožem u leđa ranio sugrađanina Aleksandra Konatara (22).

Krivična prijava zbog nanošenja lakših povreda podnijeta je protiv povrijeđenog Konatara i Cetinjanina Sretena Mijanovića (23), za koje policija vjeruje da su 20. avgusta oko 14 časova došli ispred kuće Pejovića, tražeći od njega 600 eura.

Policija vjeruje da su Konatar i Mijanović došli ispred kuće Pejovića u naselju Humci, nakon čega je došlo do verbalnog konflikta između mladića, jer osumnjičeni Pejović nije htio da čuje ni za kakav dug.

Navodno, trojica mladića su ljetos zajedno krečila stanove na Cetinju, ali je Mijanović bio nezadovoljan podjelom zarade, pa je pokušao silom da od Pejovića uzme “svoj dio”.

U toku rasprave, sumnja policija, Mijanović i Konatar su nasrnuli na Pejovića kojeg su tukli pesnicama i aluminijumskom šipkom i tako ga lakše povrijedili.

Pejović je tada utrčao u kuću, uzeo kuhinjski nož i potrčao ka Konataru i Mijanoviću...

“Sustigao je Konatara, pa mu je zadao dva udarca nožem u leđa, zbog čega su dvojica drugova uzvratila bacanjem u pravcu Pejovića”, ispričao je sagovornik “Vijesti”.

Tokom bjekstva Mijanović i Konatar su primijetili u blizini Pejovićev automobil “ford fijestu”, sa ključevima u bravi, pa su utrčali u njega i pobjegli...

Povrijeđeni Konatar se automobilom Pejovića dovezao do cetinjske Hitne pomoći, gdje je zatražio intervenciju, zbog čega je prebačen na Odjeljenje hirurgije u bolnici „Danilo I“.

“Tu mu je ukazana ljekarska pomoć, gdje su mu konstatovane povrede - dvije površinske ubodne rane u predjelu leđa, odakle je pušten na kućno liječenje”, navodi policija.

Nakon obračuna u Humcima za ljekare na Cetinju je bilo još posla - Marko Pejović je takođe zatražio pomoć, a doktori su sanirali ogrebotine i modrice po licu i tijelu...

Cetinjska policija o događaju je obavijestila nadležno državno tužilaštvo i izvršila uviđaj, a sa mjesta tuče uzeti su tragovi i poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Od Pejovića, Konatara i Mijanovića uzete su izjave, a tužilac je kvalifikovao njihova krivična djela.

Bonus video: