Tetovaža odala stripera

Barska policija osumnjičila I.B. (31) za nedozvoljene polne radnje
125 pregleda 16 komentar(a)
striper, Foto: Shutterstock
striper, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.08.2012. 17:56h

Pijanstvo I.B. (31) iz Sutomora pretvorilo se u striptiz noć i uskakanje u tuđi krevet, nakon čega je mladić zaradio krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje.

Mladić je prije nekoliko noći bio sa prijateljima u gradu, gdje je popio previše alkohola, a na povratku kući odlučio je da nađe zanimaciju u sitnim satima.

Pijani mladić je kroz otvorena balkonska vrata, komšijske kuće, ušao u iznajmljenu sobu u kojoj je spavala M.S. (16) iz Valjeva, a potom legao pored djevojke.

Kako je “Vijestima” rečeno u policiji, I.B. je mazio djevojku, češkao je, a ona iako je osjetila dodire nije reagovala misleći da joj u krevetu društvo pravi njena prijateljica.

Noćno druženje u naselju Pobrđe I.B. je nastavio izvođenje struptiza - upalio je svjetlo u sobi, a potom počeo da pleše i skida sa sebe garderobu.

“Usnula djevojka je tek tada vidjela da joj u krevetu društvo pravi nepoznati mladić, pa je vrisnula tražeči pomoć. Vrisak je očigledno otrijeznio mladića, koji je uzeo garderobu i pobjegao kroz ista balkonska vrata”, rečeno je “Vijestima” u barskoj policiji.

Uplašena djevojka slučaj je prijavila policiji, a inspektori iz Bara istog jutra krenuli u potragu za nezvanim striperom, kojeg je odala tetovaža.

“Djevojka nam je ispričala da je mladić na sebi imao ogromnu tetovažu i opisala je kako izgleda, tada se jedan od inspektora sjetio ko ima takvu tetovažu”, rečeno je u policiji.

Kada je policija došla kod I.B. i kazala mu da da ga hapse zbog “nedozvoljenih polnih radnji”, mladić je bio u čudu, ali se kasnije prisjetio da je bio pijan i da je vjerovatno uradio to za šta se sumnjiči.

I.B. je predat tužiocu, koji ga je saslušao.

Bonus video: