Slovakinja digla Budvu na noge: Nije silovana, bio je to samo grub seks

Djevojka se prethodne večeri zabavljala u gradu, gdje je upoznala bogatog ruskog biznismena, odlučila se na avanturu sa njim
79 pregleda 24 komentar(a)
seks, Foto: Guliver/Getty images
seks, Foto: Guliver/Getty images
Ažurirano: 20.08.2012. 16:16h

Burna noć turistkinje iz Slovačke bukvalno je podigla cijelu stanicu policije u Budvi, koja je prekjuče cijelog dana vodila istragu, kako bi utvrdila kako se djevojka sa teškim povredama našla u kanalu u naselju Rozino, te utvrdila da li je riječ o silovanju.

Iako je sve u prvi mah izgledalo da je djevojka silovana, pa je policija čak podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje na to krivično djelo, u šta se uključio i tužilac Višeg suda koji je rukovodio istragom, na kraju je, ipak, ispalo da je seksualna avantura sa ruskim biznismenom, te pijanstvo djevojke, bukvalno cijeli tok istrage usmjerilo u drugu stranu.

A da nešto nije u redu prva je javila Hitna pomoć Doma zdravlja gdje je djevojka prebačena, nakon što je pronađena u budvanskom naselju. Već oko osam sati iz ambulante alarmirana je policija, koja je saslušala djevojku.

Uz sumnju da ona, ipak, nešto krije, te očigledno loše sporazumijevanje zbog neznanja jezika, pokrenuta je obimna istraga, kako bi se utvrdilo ko je “pretukao djevojku te je seksualno iskoristio”.

Naime, djevojka je, osim povreda po tijelu, imala i povrede koje nastaju kao posljedica seksualnog odnosa, što je u prvi mah ukazivalo da je riječ o silovanju. Međutim, nakon detaljnih provjera, te ljekarskih pregleda, a tek nakon što je stigao i prevodilac, na vidjelo je izašla prava istina.

Djevojka, koja se prethodne večeri zabavljala u gradu, gdje je upoznala bogatog ruskog biznismena, odlučila se na avanturu sa njim. Oboje pod dejstvom alkohola došli su kod njega, a njegovi afiniteti, prije svega grub seks, imali su za posljedicu tragove na tijelu djevojke. Ona se, nakon što se rastala od Rusa, još pod dejstvom alkohola, šetajući ulicom spotakla, upala u jarak, gdje se povrijedila.

Djevojka se, nakon što je detaljno ispričala šta se sve dogodilo, izvinila policiji, zahvaljivala na njihovoj brizi, jer nije ni očekivala da je njen slučaj pokrenuo obimnu istragu.

Policija je čak uzimala i video zapise, te provjeravala sa kim je ona te noći sve bila u kontaktu. Nakon ukazane ljekarske pomoći , djevojka se ponovo vratila u svoj apartman, nastavljajući ljetovanje.

Bonus video: