Podgoričanin osumnjičen da je ljubio i mazio dječake

„Fantom iz Zagrađa” je krajem jula prošle godine pokupio dječaka koji je stopirao sa rođacima i napao ga
103 pregleda 43 komentar(a)
Sutomore, Foto: Facebook
Sutomore, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.08.2012. 09:05h

Podgoričanin Andrej Šaletić (37) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika.

Policija sumnja da je Šaletić takozvani, “fantom iz Zagrađa”.

Policija je po prijavi od 16. avgusta tražila nepoznatu osobu koja je obljubila dva dječaka u mjestu Zagrađe u Sutomoru i vrlo brzo pronašla osumnjičenog za ta nedjela.

Kako pretpostavljaju iz policije, prvo nedjelo pedofila, kojeg su se mještani naselja u Sutomoru bojali i nazivali ga “fantomom iz Zagrađa” dogodilo se krajem jula prošle godine u večernjim satima.

Prema informacijama “Vijesti” iz barske policije, sve je počelo kada je troje djece od 12 do 14 godina prošle godine krajem jula stopiralo na lokalnom putu prema naselju Zagrađe, kada im je tada nepoznata osoba koja je vozila “smart” stala.

Dječaci, od kojih su dvojica rođena braća, a treći njihov brat od tetke, ušli su u automobil. Istog trenutka Šaletić im je rekao: “Ne može sva trojica, samo jedan”. Rođena braća su odlučila da izađu, dok je njihov brat od tetke, koji je sjeo na mjesto suvozača, ostao u autu.

Nakon nekoliko minuta vožnje Šaletić je stao pored puta i počeo da dodiruje i ljubi dječaka, koji je uspio da se otrgne od njega i pobjegne. Dječak tada nije prijavio policiji šta mu se dogodilo, ali je ispričao braći koja su stopirala sa njim.

Ništa se nije dešavalo do prve polovine avgusta ove godine, kada su dječaci, ovaj put rođena braća, ponovo stopirali u večernjim satima na putu prema naselju Zagrađe - kaže izvor “Vijesti” iz barske policije. On je dodao da im je opet stao isti “smart”.

"Dječaci su ušli u auto. Jedan je sjeo na suvozačevo mjesto, a drugi iza vozača, tada je Šaletić rekao ponovo da ne može bez jedan. Dok je to govorio, stavio je ruku na rame dječaka koji je sjedio na suvozačevom mjestu. U tom trenutku oba dječaka sjetila su se priče brata od tetke i pojurila iz kola", rekao je izvor “Vijesti”.

Nakon tog događaja, sa ovom pričom upoznata je barska policija koja je brzo reagovala.

Andrej Šaletić, prema tvrdnjama dječaka, djelovao je feminizirano, u šta su se uvjerili i u policiji. Čak je jedan od dječaka kazao da je imao i šminku na usnama.

O ovom događaju je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo. Na okolnosti događaja policija je prikupila obavještenja.

Policija je saslušala Šaletića u svojstvu osumnjičenog, na okolnosti pomenutog događaja, po ovlašćenju nadležnog državnog tužioca i u prisustvu branioca.

Bonus video: