Cetinjani, koji su tukli Podgoričanina, pušteni iz pritvora

Tuči, koja se dogodila oko 20 časova, je prethodilo preticanje na magistralnom putu Podgorica-Cetinje
1260 pregleda 11 komentar(a)
polomljeno auto, Foto: Vesti011.com
polomljeno auto, Foto: Vesti011.com
Ažurirano: 18.08.2012. 19:53h

Protiv Cetinjanina Radomira Mijanovića i njegovog sina Rista, koji su prije dvije noći demolirali "folksvagen kedi" Dragana M. (29) iz Podgorice i nanijeli mu lake tjelesne povrede, biće napisana krivična prijava za nasilničko ponašanje, saznaju "Vijesti".

Dežurni tužilac nije imao osnova da produži pritvor Mijanovićima, tako da su pušteni na slobodu. Vinovnici incidenta koji se dogodio u mjestu Crna greda, nadomak Cetinja, procesuirani su tako u redovnom postupku.

Tuči, koja se dogodila oko 20 časova, je prethodilo preticanje na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, kada je došlo do nesporazuma i prijetnji između starijeg Mijanovića i Podgoričanina.

Mijanović je upravljao "mercedesom", kojim se kretao prema Cetinju, kada ga je u jednom trenutku pretekao "kedi" za čijim je upravljačem bio Podgoričanin.Nakon preticanja u kojem su razmijenili par psovki. Dragan M. se zaustavio pored puta u mjestu Crna greda. Mijanović je to primijetio, i ubrzo se vratio na mjesto gdje se Podgoričanin zaustavio, sa sinom Ristom i još jednom osobom, koja nije učestvovala u incidentu.

Polomili su stakla na "kediju", a onda su napali i Podgoričanina, koji je prišao da se obračuna sa njima.

Dragan M. je prošao sa lakšim tjelesnim povredama.

Bonus video: