Darko Pejović tražio pomoć od Lukšića

Pejović je nakon što ga je Đurišić ranio iz poluautomatske puške "Vijestima" ispričao da je zamalo izgubio glavu zbog hiljadu eura koje ne duguje
100 pregleda 5 komentar(a)
Darko Pejović, Foto: Vesko Belojević
Darko Pejović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 17.08.2012. 17:58h

Podgoričanin Darko Pejović kojeg je 8. jula ispred porodične kuće na Zabjelu, nakon kraće svađe ranio sugrađanin Ranko Đurišić, o svom problemu nedavno je, na društvenoj mreži Fejsbuk, obavijestio predsjednika Vlade Crne Gore Igora Lukšića.

Osim toga što je premijera obavijestio da je upucan, Pejović je tražio pomoć od njega i pojasnio da živi u blizini Vojkana (Vojislava) Markovića, pomoćnika direktora Uprave policije, za Sektor kriminalistike.

"Zadesila me nesreća, evo 10 dana upucao me čovjek, a izdržavam troje djece i ženu. Ne znam što da radim. Ako mi možete pomoći javite na broj 069******. Darko Pejović , MZ Zabjelo 2 kod Vojkana Markovića", napisao je Pejović na Fejsbuk stranici premijera.

Pejović je nakon što ga je Đurišić ranio iz poluautomatske puške "Vijestima" ispričao da je zamalo izgubio glavu zbog hiljadu eura koje ne duguje.

Đurišića, koji je nekoliko dana nakon pucnjave bio u bjekstvu, Šaša Čađenović, zamjenik osnovnog državnog tužioca saslušao je 16. jula u osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je pucao iz puške, a u odbrani je kazao i da nije imao namjeru da puca, već da je otišao kod Pejovićeva da mu traži da plati račun za električnu energiju, koji je napravio dok je bio podstanar u njegovoj kući.

Bonus video: