Lazarević podnio krivičnu prijavu protiv oca pokojne Nađe Vuković

Vuković je u Kliničkom centru u Podgorici verbalno napao Lazarevića, ali kaže da ga je ovaj prethodno provocirao
834 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2012. 18:46h

Ginekolog Goran Lazarević podnio je krivičnu prijavu protiv Milivoja Vukovića, oca pokojne Nađe Vuković-Buturović, za čiju smrt ta familija optužuje Lazarevića.

Vuković je u Kliničkom centru u Podgorici verbalno napao Lazarevića, ali kaže da ga je ovaj prethodno provocirao, javlja TV Vijesti.

Vuković ističe da je Lazarević prolazio nekoliko puta pored njega, i da nije mogao da se suzdrži, te da ne razumije zašto Lazarević nije mogao da ga zaobiđe.

TV Vijesti, Ana Manojlović

Lazarević to demantuje kazavši da je podnio krivičnu prijavu jer ga je Vuković nazivao "ubicom".

Prijava dan kasnije

Po riječima Vukovića, moguće je da je krivična prijava podnijeta da bi se izvršio pritisak nad udruženjem porodica koje su tužile Klinički centar zbog smrti bliskih osoba.

Vuković ukazuje na to da je prijava podnijeta dan kasnije, upitavši zašto nije podnijeta odmah i zašto Lazarević nije zvao policiju "ako je to bilo toliko dramatično".

Lazarević i to demantuje, kazavši da je tog dana bio dežuran i nije mogao da napusti bolnicu do sljedećeg dana.

Preminula nakon porođaja

Nađa Vuković-Buturović (22) preminula je neposredno nakon porođaja i liječenja u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), 27. juna prošle godine.

Porodica je tražila od uprave KCCG da im dostavi izjave odgovornih ljekara, kako bi utvrdili koji je ljekar previdio rezultate testova, koji su jasno ukazivali da boluje od koksaki virusa i rubeola.

Galerija

Bonus video: