Tivat: Turistima iz Zagreba oštetili auto i urinirali po njemu

Supružnici Žižić su događaj prijavili policiji, a juče su završili svoje ljetovanje u Crnoj Gori i otputovali kući za Zagreb
78 pregleda 83 komentar(a)
Tina Bobanac-Žižić, Foto: Siniša Luković
Tina Bobanac-Žižić, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 17.08.2012. 15:14h

Turisti iz Zagreba Mario Žižić i Tina Bobanac-Žižić doživjeli su preksinoć neprijatnosti u Tivtu kada su nepoznate osobe oštetile njihov automobil parkiran na prakiralištu u blizini popularnog plažnog bara „Copacafana“ u Verigama.

„Suprug i ja smo sinoć pošli na piće u plažni bar u Verigama gdje smo se zadržali nekih 40-ak minuta. U to vrijeme u baru je bilo četiri do pet pripitih ljudi. Kad smo krenuli nazad, vidjeli smo da nam je neko iščupao kvaku na vratima kola, sa vozačeve strane, a cijeli auto bio je poliven mokraćom“, ispričala je juče „Vijestima“ Tina Bobanac-Žižić.

Ona je dodala da sa pripitim posjetiocima šanka na Verigama ona i njen suprug nisu prethodno imali nikakav sukob, čak ni verbalni kontakt, te da je sigurna da su im kola oštećena samo zato što su na njima zagrebačke tablice.

Supružnici Žižić su događaj prijavili policiji, a juče su završili svoje ljetovanje u Crnoj Gori i otputovali kući za Zagreb.

Prema nezvaničnim informacijama „Vijesti“, ovo nije jedini slučaj neprijatnosti koje su turisti iz Hrvatske proteklih dana doživljavali u Tivtu jer su se dogodila najmanje još dva slična incidenta u kojima su nepoznati počinioci oštetili automobile ili čak opljačkali turiste.

Bonus video: