KAVGA U Q2

Sutomore: Vlasnik lokala prislonio gostu pištolj na grudi

Ivan Đoković (28) je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti Milivoja Lukačevića iz Podgorice, dok je Željko Drešić osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja
677 pregleda 21 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 18:30h

Barska policija je podnijela krivične prijave protiv dvije osobe zbog sumnje da su tokom tuče u kafiću “Questo Quello - Q2” u Sutomoru, prije dvije noći, počinili po jedno krivično djelo.

Baranin Ivan Đoković (28) je osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti Milivoja Lukačevića iz Podgorice, dok je Željko Drešić osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja.

Njih dvojica i Obrad Đoković (36) su fizički napali D. M . iz Podgorice, a prilikom tuče, kako se sumnja, Ivan Đoković koji je jedan od vlasnika diskoteke “Q2” izvadio je pištolj i uz prijetnje ga stavio na grudi Milivoju Lukačeviću.

Službenici PJ Bar su nakon ovog događaja, uz pribavljenu naredbu istražnog sudije Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres porodične kuće i drugih prostorija Drešića, kao i pretres porodične kuće braće Đoković koji su vlasnici lokala „Q2“, koji je takođe policija pretresla. 

U spavaćoj sobi u kući Drešića pronađeni su pištolj marke „CZ – zastava“ cal. 7,65 mm, nekoliko okvira za pištolje,  gasni pištolj "Blow" cal. 9 mm, 26 metaka za pomenuti gasni pištolj i pet čaura od gasnog pištolja.

Na ulazu u dvorište pronađene su i četiri čaure za koje se sumnja da potiču od automatske puške cal. 7,62 mm i tri čaure od pištolja.

Protiv braće Đoković i Drešića područnom organu za prekršaje u Baru procesuiran je i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru – fizički napad.

Preporučujemo za Vas