Nikšićka policija rasvijetlila više krivičnih djela

Policija će protiv M.R. podnijeti krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio pomenuta krivična djela
54 pregleda 1 komentar(a)
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.08.2012. 15:16h

Službenici nikšićke policije su proteklih dana rasvijetlili veći broj krivičnih djela krađe, počinjenih na području opštine Nikšić, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, nakon prijave jednog Nikšićanina, u kojoj se navodi da mu je iz zaključane garaže, kao i sa prostora u neposrednoj blizini garaže, te iz havarisanog vozila, ukradena veća količina auto-djelova, kao optuženog identifikovanala M.R. (18) iz Nikšića, djelo je kvalifikovano kao teška krađa.

Policija će protiv M.R. podnijeti krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio pomenuta krivična djela.

Nikšićka policija je takođe pronašla tri hidraulična klipau kradena sa teretnog vozila i identifikovala osumnjičene za krađu. Protiv D.Š. (28) i D.V. (29) podnijeta je krvična prijava za krađu, a protiv P.K. zbog krivičnog djela prikrivanje.

Službenici Područne jedinice Nikšić su rasvijetlili i krivično djelo teška krađa o čijem je izvršenju Dežurna služba Područne jedinice Nikšić ranije obaviještena, kojom prilikom je iz jedne porodične kuće sa područja nikšićke opštine, otuđen zlatni nakit, ukupne težine oko 400 grama.

Policija je nakon uviđaja identifikovala G.Ć. (31) iz Nikšića, protiv kojeg je podnijela krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje, da je izvršio krivično djelo teška krađa.

G.Ć. je, kako se sumnja, i prethodno u martu 2012. godine, kao saučesnik, opljačkao sportsku kladionicu Lutrija Crne Gore, u Nikšiću.

Bonus video: