Požar u Porto Montenegru

Šteta je minimalna jer su mjesto izbijanja vatre na elektro-instalacijama okruživali teško zapaljivi materijali poput gipsa
83 pregleda 5 komentar(a)
Tara, Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Tara, Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 14.08.2012. 12:55h

U jednom od poslovnih prostora najnovije rezidencijalno-poslovne zgrade "Tara"“ tivatskog Porto Montenegra juče nešto prije šest sati ujutro došlo je do manjeg požara.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", zapalio se dio elektro-instalacija u objektu jedne od ekskluzivnih prodavnica u prizemlju "Tare" na šetalištu uz tzv. Venice Square, odnosno nekadašnji Arsenalov mali mandrać.

Dim unutar prodavnice su odmah primijetli pripadnici internog obezbjedjenja Porto Montenegra – obezbjeđenje firme "Securitas" koji su odmah intervenisali i spriječili širenje požara.

Na lice mjesta uskoro su po pozivu obezbjeđenja, stigli i pripadnici Službe zaštite Opštine Tivat koji su protivpožarnim aparatima definitivno ugasili vatru koja je zahvatila žice za struju unutar jednog od montažnih pregradnih zidova radnje u "Tari".

Iako se iz Službe zaštite i iz Porto Montenegra ovim povodom nisu oglašavali, saznajemo da je zbog srećne okolnosti da su mjesto izbijanja vatre na elektro-instalacijama okruživali teško zapaljivi materijali poput gipsa, kao i zbog brze intervencije gasitelja, šteta u objektu minimalna.

Bonus video: