"Bornovo nasljedje" najgledaniji film u SAD

U četvrtom filmu iz serijala o agentu Džejsonu Bornu, i prvom bez Meta Dejmona, Džeremi Rener igra tajnog agenta kojem smrću prijete njegovi poslodavci
1 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2012. 09:11h

Film "Bornovo nasljeđe" zamijenio je na vrhu liste najgledanijih filmova u SAD "Uspon mračnog viteza" iz serijala o Betmenu, pošto je prvog vikenda u bioskopima zaradio 38,1 milion dolara.

U četvrtom filmu iz serijala o agentu Džejsonu Bornu, i prvom bez Meta Dejmona, Džeremi Rener igra tajnog agenta kojem smrću prijete njegovi poslodavci.

Na drugom mjestu na listi najgledanijih je komedija "Glasajte za mene", sa Vilom Ferelom i Zakon Galifianakisu u ulogama kandidata na izborima u SAD. Taj film je od petka do nedjelje zaradio 26,6 miliona dolara.

Poslije tronedjeljne vladavine listom, "Uspon mračnog viteza", posljednji film iz trilogije u režiji Kristofera Nolana, nalazi se na trećem mjestu sa 19 miliona dolara. Film je od pojave u bioskopima zaradio 389,6 miliona dolara.

Na četvrtom mjestu sa 14,7 miliona dolara, jeste "Great Hope Springs", sa Meril Strip i Tomijem Lijem Džonson, a peti je rimejk "Totalnog opoziva" sa Kolinom Farelom i 8,01 milionom dolara zarade.

Bonus video: