SPREMAN ZA TRŽIŠTE

Policija u Sutomoru zaplijenila 235 grama skanka

Prilikom kontrolisanja vozila kod jednog od saputnika I.Đ. (21) u džepu farmerica, pronađena četiri ručno pravljena pakovanja
2 komentar(a)
skank, Foto: Upravapolicije.com
skank, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 13.08.2012. 10:49h

Barska policija uhapsila je i podnijela krivičnu prijavu protiv I.Đ. (21) iz Podgorice, zbog sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Interventne grupe Područne jedinice Bar su, 00.30 časova, u Sutomoru, prilikom kontrolisanja vozila, marke "folksvagen", podgoričkih tablica, pregledom kod jednog od saputnika pomenutog vozila, I.Đ. u džepu farmerica, pronašli četiri ručno pravljena pakovanja, u kojima se nalazila materija, za koju se sumnja da je opojna droga skank, ukupne težine oko 25 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pregledom vozila policija je pronašla sakriveno još jedno veće ručno pravljeno pakovanje koje je sadržalo oko 210 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

"Kriminalističkom obradom, policija je došla do sumnje da je I.Đ. namjeravao da ukupnu količinu pronađene materije, za koju se sumnja da je opojna droga skank stavi u promet. O događaju je obaviješten Zamjenik višeg državnog tužioca u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas