UZALUDNIH 17 ODBRANA

Barjaktarović: Ne možemo protiv Norveške i Francuske

"Nikad ne komentarišem sudije, ali ću ja prvi put reći da možemo da dobijemo Norvešku, ali ne možemo i Norvešku i Francusku”, rekla je Soka.
72 pregleda 8 komentar(a)
Sonja Barjaktarović, Foto: Reuters
Sonja Barjaktarović, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.03.2019. 18:23h

Od specijalnog izvještača “Vijesti”

London - Sonja Barjaktarović je bila fenomenalna, odbranila je 17 šuteva, od kojih čak tri u jednom napadu, ali to nije bilo dovoljno. Nije, međutim, željela da tuguje.

“Srce mi je puno. Pružile smo pravi otpor, pokazale smo koliko smo velike. Nikad ne komentarišem sudije, ali ću ja prvi put reći da možemo da dobijemo Norvešku, ali ne možemo i Norvešku i Francusku. Nadam se da ćemo ubuduće moći da „iskuliramo” arbitre”, rekla je Soka.

Suzana Lazović je odigrala fenomenalan turnir, ali nije mogla do zlata. Nije htjela da kometariše suđenje, samo je gestovima pokazala šta misli o tome.

“Ne bih komentarisala utakmicu. Svi znamo da smo imale i grešaka i dobrih stvari. Vjerovale smo do kraja, zato ovo srebro sija kao zlato. Hvala svima, hvala mojoj porodici, braći, sestrama i prijateljima, koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže. Godinu nakon operacije sam prvo osvojila Ligu šampiona, a onda i olimpijsko srebro. Hvala im svima”, rekla je Suzana.