Bjelopoljsko naselje Rakonje: ''Golf'' završio u jarku

Mještani su priskočili u pomoć i Rovčanin je kroz polomljeno suvozačevo staklo, uz pomoć Miška Bubanje, uspio da se izvuče iz slupanog vozila
190 pregleda 2 komentar(a)
Bijelo Polje, saobraćajni udes, Foto: Beća Čoković
Bijelo Polje, saobraćajni udes, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 11.08.2012. 15:23h

Bjelopoljac Srđan Rovčanin (37), vozač "golfa 2", lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 15 časova u blizini skretanja sa magistrale na novu zaobilaznicu u naselju Rakonje, na putu Bijelo Polje - Ribarevine.

Za Rovčaninov automobil bila je zakačena manja prikolica i na njoj utovarena rezana drvena građa i kretao se prema Ribarevinama, kada se prikolica iz nepoznatih razloga otkačila, prešla na suprotnu traku i prvo udarila u parkirani kamion marke ''Zastava'' na trotoarskoj stazi.

Odbivši se od kamiona prikolica se povratila i zaustavila na suprotnoj traci, od kretanja ''golfa'' koji se prevrnuo na krov u jarku pored magistrale

Odbivši se od kamiona prikolica se povratila i zaustavila na suprotnoj traci, od kretanja ''golfa'' koji se prevrnuo na krov u jarku pored magistrale.

Mještani su priskočili u pomoć i Rovčanin je kroz polomljeno suvozačevo staklo, uz pomoć Miška Bubanje, uspio da se izvuče iz slupanog vozila.

Prevezen je u hitnu službu Doma zdravlja gdje mu je ukazana pomoć i, prema riječima dr Aleksandara Femića, radi se lakšim povredama, zbog čega je upućen na kućno liječenje.

Uviđaj su, po ovlašćenju tužioca, obavili službenici Područne jedinice policije Bijelo Polje.

Bonus video: