Policija: Ako neko prijavi tražićemo manijaka koji prepada parove

Nekima od njih, osim što ih je obavještavao da ih je snimio, prijetio je da će im “slomiti glavu šipkom”
134 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2012. 12:33h

Podgorička policija će, ako im se obrate građani koji su imali bliski susret sa manijakom, koji ih u noćnim satima plaši prilikom ljubavnih susreta, “preduzeti sve mjere kako bi otkrili o kome se radi”, rečeno je “Vijestima” iz Uprave policije.

Policija je navela da im se za sada niko od građana Podgorice nije odvažio da prijavi opasnog manijaka, ali ako ua to neko ima potrebu to može učiniti “jednostavno, pozivom broja 112”.

Tokom poslednje dvije godine, pojašnjeno je iz UP, građani nisu prijavljivali ovakve slučajeve, ali to ne znači da osoba, koja sve to radi nije opasna i da policija neće raditi na prikupljanju informacija o manijaku.

“Ako izgleda ovako kako su ga opisali i tako se ponaša, onda nije bezopasan”, rečeno je “Vijestima” u policiji.

Nekoliko Podgoričana, koji su se obratili redakciji “Vijesti” tvrde da su u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima srijetali mušku osobu 30-ih godina, visoku oko dva metra, koja na sebi ima crnu trenerku, duksericu sa kapuljačom preko glave i u ruci nosi veliku šipku.

Svi su redakciji “Vijesti” ali i u ispovjestima na forumima opisali istu osobu, način ponašanja

Prema njihovim izjavama u pitanju je prilično opasan voajer koji prati, prepada, prijeti i navodno snima posjetioce šume u blizini Tuškog puta, ali i na još nekoliko lokacija u Podgorici.

Svi su redakciji “Vijesti” ali i u ispovjestima na forumima opisali istu osobu, način ponašanja i kazali da se u govoru te osobe osjeća “sjevernjački naglasak”.

Nekima od njih, osim što ih je obavještavao da ih je snimio, prijetio je da će im “slomiti glavu šipkom”.

Ukoliko policija otkrije manijaka, on bi, ako zaista snima ljubavne parove mogao odgovarati i zbog nedozvoljenog snimanja i fotografisanja.

Bonus video: