Stigao Milić, vratio se Medenica, čeka se Poej

Blizu povratka u budvanski klub je Kubanac Rajdel Poej, koji je nosio dres Rivijere pretprošle sezone, u dva meča osmine finala Lige šampiona protiv belgijskog Nolika
1 komentar(a)
Poej, Foto: Zoran Đurić
Poej, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.08.2012. 09:07h

Odbojkaški klub Budvanska rivijere od juče je jači za dvojicu igrača – bivšeg srednjeg blokera Studenskog centra Blaža Milića i povratnika u klub, korektora Vuka Medenicu. Obojica su se obavezali na jednogodišnju vjernost.

"Prezadovoljan što sam dobio priliku da igram za šampiona, a posebno što ću igrati sa mnogo dobrim igračima i nastupati u Ligi šampiona. To je čast i prilika koja se ne ukazuje često i svakome. Imaću šansu da napredujem kroz to takmičenje, i nadam se da ću opravdati povjerenje Budvanske rivijere", rekao je „Vijestima“ Milić, koji je ponikao u Sutjesci, a nakon dvije i po godine u Studetnskom centru, proteklu polusezonu proveo je u makedonskoj Škendiji.

Baranin Vuk Medenica (ponikao u Luki Bar), koji je protekle dvije sezone igrao u Albaniji i Grčkoj, u bivšem klubu je popunio prazninu na poziciji korektora, nakon odlaska Ivana Raiča, ali se pravo pojačanje na ovoj poziciji tek očekuje – blizu povratka u budvanski klub je Kubanac Rajdel Poej, koji je nosio dres Rivijere pretprošle sezone, u dva meča osmine finala Lige šampiona protiv belgijskog Nolika.

Pregovori su u završnoj fazi, početkom iduće nedjelje (kada počinju pripreme Budvana) očekuje je njegov dolazak u Budvu na finalizaciju dogovora i ljekarske preglede, nakon kojih bi, ako sve bude u redu, trebao potpisati ugovor.

Ugovore su produžili kapiten, srednji bloker Milan Marković (do kraja Lige šampiona), libero Ivan Rašović, a vratio se i tehničar Veljko Petković. Pod ugovorom su još i primači Vojin Ćaćić, Nemanja Stevanović, Božidar Ćuk i libero Rade Papović.

Osim Raiča, klub su napustili i tehničar Simo Dabović (blizu je odlaska u Grčku) i srenji bloker Vladimir Čedić, a još uvijek nije poznato da li reprezentativni srednji bloker Gojko Ćuk ostale ili odlazi...

Bonus video: