Podgorica: Dva stana izgorjela u Ruskim kulama

Brzom reakcijom vatrogasaca i stanara spriječeno je dalje napredovanje vatre, koja je u jednom trenutku zahvatila i vrata trećeg stana na 12 spratu zgrade
150 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 10.08.2012. 18:30h

Dva stana izgorjela su sinoć oko 3.15 časova u požaru koji je izbio u "Ruskim kulama", u podgoričkom naselju Blok šest, saznaju "Vijesti".

Na sreću, povrijeđenih u požaru nije bilo, a prema tvrdnjama očevidaca Hitna pomoć odvela je u Urgentni centar jednog mladića koji se prilikom gašenja vatre nagutao dima.

TV Vijesti, Aleksandra Mudreša

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti" iz podgoričke policije, požar je vjerovatno počeo u stanu Zorice Vukoslavčević, koja u trenutku požara nije bila u njemu.

Drugi stan koji je skoro uništen u vatri je vlasnika Vlada Maričevića. Oba stana nalaze se na 12-om spratu.

Policajci su jutros obezbjeđivali stanove, kako ne bi bili uništeni tragovi, pomoću kojih bi ekipa za uviđaje mogla da otkrije uzrok požara. U gašenu vatre sinoć su učestvovala, prema tvrdnjama očevidaca, četiri vatrogasna vozila.

Brzom reakcijom vatrogasaca i stanara spriječeno je dalje napredovanje vatre, koja je u jednom trenutku zahvatila i vrata trećeg stana na 12 spratu zgrade.

Galerija

Bonus video: