Ivović: Bolji smo od Španije

"Presudiće motivacija i želja, a kvalitet je makar malo na našoj strani. Španija je, međutim, znala da nas iznenadi na ranijim takmičenjima, na Evropskom prvenstvu smo remizirali"...
5 komentar(a)
Aleksandar Ivović, Foto: Beta AP
Aleksandar Ivović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 07.08.2012. 10:11h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

London - Crnogorski vaterpolisti sjutra igraju najvažniji meč na Olimpijskim igrama.

Rival u četvrtfinalu je Španija, ekipa koji svi u taboru "ajkula" poznaju veoma dobro, zato i opuštanja ne smije da bude...

Aleksandar ivović poručuje da je Crna Gora bolja, ali da mora da bude oprezna, jer "furija" ima kvalitet da kazni svaku grešku.

"Dobro smo se upoznali u onom pripremnom meču na Škveru i znamo šta nas očekuje u četvrtfinalu, kao i koje su udarne igle tog tima.

Moramo da zaustavimo centre i kontranapade, jer Španci igru baziraju na brzini", rekao je Ivović.

Ipak, igre koje je pokazao tim Ranka Perovića do sada u Londonu, kao i nesporna snaga, proglašavaju Crnu Goru favoritom za ulazak u borbu za medalju.

"Mislim, ipak, da smo na ovim Olimpijskim igrama pokazali da možemo svima da pariramo na fizičkom planu i da smo jedna od bržih ekipa ovdje. Presudiće motivacija i želja, a kvalitet je makar malo na našoj strani. Španija je, međutim, znala da nas iznenadi na ranijim takmičenjima, na Evropskom prvenstvu smo remizirali", podsjetio je izvanredni bek.

Bonus video: