Perunović i Šaranović sjutra na OI

"Sreći nema kraja. Ostvarila sam dolaskom na OI, a probaću da se što bolje pokažem. Maraton je teška disciplina, a konkurencija je žestoka”, rekla je 28-godišnja Nikšićanka.
1 komentar(a)
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.08.2012. 15:01h

Od specijalnog izvještača “Vijesti”

London - Atletska nadmetanja počela su juče na Olimpijskom stadionu, a sjutra će biti okupiranje i londonske ulice, jer u 11 sati po lokalnom vremenu (12 po našem) počinje maraton za žene. Među 118 takmičarki naći će se i Slađana Perunović.

“Dobro se odsjećam, prija mi boravak u Londonu. Srećna sam što ću danas nastupati i debitovati na Igrama. Sreći nema kraja. Ostvarila sam dolaskom na OI, a probaću da se što bolje pokažem. Maraton je teška disciplina, a konkurencija je žestoka”, rekla je 28-godišnja Nikšićanka.

Atletičarka koja je B olimpijsku normu izborila na Podgoričkom maratonu osvrnula se na atmosferu u crnogorskoj delegaciji.

“Imala sam ovih dana podršku od svih, u selu smo kao velika porodica. Sa rukometašicama se najviše družim i zadovoljstvo je što sam ih upoznala.

Trenirala sam u obližnjem parku svih ovih dana, a vrijeme, koje je prohladno, potpuno prija i odgovara za današnju trku”, zaključila je Perunovićeva, koja će nositi dres sa brojem 2526.

I Nikola Šaranović sutra završava nastup na Olimpijskim igrama. Najstariji član crnogorske delegacije izaći će na stelište u disciplini 50 metara malokalibarskim pištoljem i pokušati da popravi utisak koji je ostavio prošle subote.

Naime, 43-godišnji Podgoričanin je u gađanju vazdušnim pištoljem sa 10 metara osvojio 41. mjesto u konkurenciji 44 takmičara. U sjutrašnjem nadmetanju učestvovaće 39 sportista.

Bonus video: