Ristić otišao u Rumuniju

Osim Ristića, od igrača koji su prošle sezone nosili dres Budućnosti, klub su napustili i primač servisa Bojan Đukić i tehničar Duško Novoselac
70 pregleda 0 komentar(a)
Srećko Ristić, Foto: Luka Zeković
Srećko Ristić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.08.2012. 09:28h

Nakon samo jedne sezone, Srećko Ristić, bivši igrač Timoka, Rabotničkog, Budve i Studentskog centra, napušta Budućnost.

Prošle godine je se podgoričkim klubom potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu, ali ovog ljeta primač servisa nije našao zajednički jezik sa “plavima”, pa je odlučio da prihvati finansijski primamljiviju ponudu rumunske Unireje dej iz Kluža (petoplasiranom ekipom u domaćem prvenstvu prošle sezone), sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

"Mi smo pokušali da ga zadržimo, ali nijesmo mogli ući u trku sa mnogo boljom finansijskom ponudom, koju je dobio iz Rumunije. U svakom slučaju, radi se o izuzetno velikom radniku, koji sebe ne štedi na treninzima i utakmicama, i bili smo veoma zadovoljni njim, jer je podigao nivo našeg treninga i pokazao mlađim igračima kako treba raditi i ponašati se. Iako je bio jednu sezonu kod nas, ostavio je pozitivan trag u Budućnosti", rekao je “Vijestima” trener Budućnosti Zoran Vukčević.

Osim Ristića, od igrača koji su prošle sezone nosili dres Budućnosti, klub su napustili i primač servisa Bojan Đukić i tehničar Duško Novoselac.

Ugovore su produžili srednji bloker, kapiten Marko Đuranović i tehničar Ivan Bošković.

"Nama predstoji da na poziciji primača do početka sezone nađemo neko rješenje", dodao je Vukčević.

Bonus video: