Nikšić: Izgorio automobil Mirka Popovića

Prijavio sam policiji koja je odmah došla i napravila uviđaj. Kazao sam im na koga sumnjam", kazao je Popović
106 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2012. 11:19h

Rano jutros zapaljen je automobil Nikšićaninu Mirku Popoviću, koji sa suprugom i troje djece živi kao podstanar u Ulici Save Burića.

"Noćas između 2.30 i 3 časa vidio sam da neki plamen obasjava kuću. Izašao sam i vidio da gori hauba i zadnji blatobran. Uzeo sam ključeve da izvadim dokumenta. Unutra ništa nije gorjelo tako da sam siguran da nijesu u pitanju instalacije već da je to neko namjerno uradio", kazao je "Vijestima" Popović.

Vatrogasci su brzo došli i ugasili požar ali automobilu nije bilo spasa. Požar je prijavljen policiji koja je odmah došla i izvršila uviđaj.

"Radim kao "divlji" taksista i od ovoga izdržavam porodicu. Nije me sramota da kažem čime se bavim, to svi znaju. Bolje i to raditi nego kasti automobile i prodavati ih. Prijavio sam policiji koja je odmah došla i napravila uviđaj. Kazao sam im na koga sumnjam. Nijesam prevarant i nemam stotinu neprijatelja niti postoje ljudi kojima nešto dugujem. Postoje dva-tri čovjeka sa kojima nijesam u dobrim odnosima. Ne može to da uradi neko bez razloga. Sada smo ostavljeni praktično bez kore hljeba jer ovo mi je bio jedini izvor prihoda. Neka što nemam drugi automobil nego ga nemam ni zašta kupiti", kazao je Popović.

Galerija

Bonus video: