Veselin Vujadinović preminuo nakon brutalnog prebijanja

Njega je u kafani na obali rijeke Zete brutalno pretukao prijatelj Božidar Zekić (27) iz Spuža
345 pregleda 12 komentar(a)
Veselin Vujadinović tuča Spuž, Foto: Luka Zeković
Veselin Vujadinović tuča Spuž, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.07.2012. 15:12h

Veselin Vujadinović (41) preminuo je nakon što je 7 dana bio u komi u Kliničkom centru u Podgorici.

Njega je u kafani na obali rijeke Zete brutalno pretukao prijatelj Božidar Zekić (27) iz Spuža, udarajući ga velikom metalnom šipkom po glavi.

Vujadinović je nakon tuče u Klinički centar doveden u nesvjesnom stanju, a ljekari su konstatovali da ima frakturu lobanje i nagnječenje mozga i hitno ga operisali.

Prema izjavama očevidaca, Vujadinović je bio u kafani sa djevojkom i Zekićem i čitavog dana su pili. Njih dvojica su iz kafane koja je sa desne strane mosta u poslijepodnevnim časovima preplivavali rijeku Zetu, neko vrijeme pratili utakmice koje su se igrale sa druge strane, u okviru “Spuškog ljeta”, a zatim se vratili u kafanu i nastavili sa pićem.

Navodno, Vujadinović je nekoliko puta prijetio francuskim ključem Zekiću i zvao ga da se biju, što je ovaj odbijao. Poslije rasprave sa Vujadinovićem, Zekić je, navodno, otišao iz kafane, vratio se sa metalnom šipkom i brutalno napao prijatelja.

Zekić je Vujadinovića izudarao po glavi, polomio mu lobanju i nos i teško ga povrijedio, a od tih povreda je i preminuo.

Bonus video: