Ovim muškarcima treba dati šansu

Gledajte dalje od njihove društvene nespretnosti. Štreber je po pravilu sposoban, pametan, duhovit ali i lojalan i pouzdan partner.
87 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2012. 09:08h

Neki muškarci imaju sve te atribute koji odmah privlače suprotan pol, ali neki i nemaju. Međutim, životni trener Markus Ozborn za Galtime piše da žena ne bi trebalo da nasjedaju na priče o gospodinu Savršenom, jer postoje mnogi neizbrušeni dijamanti kojima bi trebale dati priliku i otkriti da je jedan od tih tipova – idealan.

Evo nekih alternativa gospodinu Savršenom. On možda nije Bil Gejts ili Džordž Kluni, ali svakako može postati vaš partner. Manje ili više savršen.

Štreber

Od svih tipova muškaraca štreber je onaj u kog se isplati dugoročno ulagati. Možda će kod kuće imati kolekciju figurica, ali ti momci u stvari stoje na čelu velikih kompanija i "proizvode" novac. Gledajte dalje od njihove društvene nespretnosti. Štreber je po pravilu sposoban, pametan, duhovit ali i lojalan i pouzdan partner.

Momak iz fast fuda.

Njegov posao možda nije posao iz snova pa vam se može učiniti da frajer koji pravi pljeskavice nije previše ambiciozan, ali to je nezahvalna generalizacija. On je vjerovatno vrijedan, a može imati i većih planova. Možda želi da postane šef ili jednog dana otvori svoj restoran. A možda mu je posao samo posao i ne želi da ga donosi kući. Bilo kako bilo, šteta je ako mu ne pružite šansu.

Nizak momak

Iako ih djevojke obično zaobilaze, niski frajeri svoj nedostatak obično nadoknađuju svojim blagim karakterom i mogu da budu vrlo saosjećajni i šarmantni. U dugotrajnom odnosu važno je razumijevanje, a ako želite nekoga da vas razumije, ovaj momak je idealan za vas.

Stidljivko

On je samo dečko kome treba malo duže da se "zagrije". Možda mu nedostaje povjerenja u ljude, ali najvjerovatnije nije pretjerano vješt u udvaranju. Možda ćete morati da mu priđete prvi. Međutim kad ga pridobijete za sebe, posvećiva će vam svu pažnju na svijetu i postaćete njegov prioritet, prenosi Večernji.

Debeljko

Da, svi želimo da su nam partneri u dobroj formi. Svejedno, da li znate koja je najpoželjnija muška osobina za žene? Smisao za humor. A najčešće ga vezujemo za debeljuškastog frajera koji zna da uživa u životu. Svijet ih je prepun. A i atletski građen momak s vremenom će dobiti stomačić pa ćete biti na istom. Samo što ćete u prvoj varijanti pored sebe imati i nekoga ko će vas i zasmijavati. Uostalom, bonus može da bude i to što vjerovatno zna i nešto da skuva ako toliko voli da jede. A onda mu neće biti problem ako i vi nabacite pokoji kilogram.

Bonus video: