Herceg Novi: Uhapšeni osumnjičeni za sedam krađa

Policija je, kako se navodi, ubrzo po prijavi identifikovala i uhapsila osumnjičene, kod kojih su pronašli veći dio otuđenih stvari koje su vraćene vlasnicima
0 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shuterstock
hapšenje, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 27.07.2012. 15:41h

Hercegnovska policija uhapsila je, u odvojenim akcijama, državljanku Srbije B.J. i državljanina Bosne i Hercegovine M.P. zbog sumnje da su na području te opštine počinili sedam krađa, uglavnom na štetu stranih državljana.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je B.J, od 22. jula do 26. jula, počinila četiri krađe i to tako što je, koristeći nepažnju oštećenih, sa plaža krala torbice i plažne torbe, u kojima su se nalazili novac, mobilni telefoni, naočari, dokumenta, garderoba i ostale lične stvari.

M.P. je osumnjičen da je od 19. do 23. jula izvršio tri krađe, tako što je u dva slučaja sa plaže od oštećenih otuđio ranac i novčanik, dok je u trećem iz kafe bara ukrao torbicu, u kojoj su se nalazili novac, mobilni telefoni, platne kartice, fotoaparat i druge lične stvari.

Policija je, kako se navodi, ubrzo po prijavi identifikovala i uhapsila osumnjičene, kod kojih su pronašli veći dio otuđenih stvari koje su vraćene vlasnicima.

„Protiv njih su, Osnovnom državnom tužiocu u Herceg Novom, podnijeti posebni izvještaji kao dopune krivičnih prijava koje su bile podnijete po nepoznatom počiniocu“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: