Spriječen pokušaj Alžiraca da ilegalno napuste Crnu Goru

Saopšteno je da su da je Alžirci, na potezu između Dobrakova i Bara, pocijepala ceradu i ušla u kamion ne povrijeđujući carinsku plombu
7 komentar(a)
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
grad Bar, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 27.07.2012. 13:49h

Službenici Uprave carina Bar, u saradnji sa pripadnicima Uprave policije, otkrili su četiri lica alžirske nacionalnosti koja su pokušala ilegalno da napuste zemlju.

Kako je saopšteno Alžirci su pronađeni u kamionu među robom.

"Teretno motorno vozilo, beogradskih tablica, kojim je upravljao državljanin Srbije, pristupilo je carinskoj kontroli radi ukrcaja na brod koji saobraća na redovnoj liniji Bar – Bari. Kontrolom vozila, koje je prevozilo robu – ploče od sirove iverice i imalo carinska obilježja, utvrđeno je da je traka sa strane kamiona prekinuta i cerada na vrhu pocijepana. Među robom su pronađena četiri alžirska državljanina", saopšteno je iz Uprave carina.

Dodaje se da je utvrđeno da su Alžirci, na potezu između Dobrakova i Bara, pocijepala ceradu i ušla u kamion ne povrijeđujući carinsku plombu.

Osobe su predata pripadnicima Uprave policije i protiv njih su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o graničnoj kontroli.

Bonus video: