Tuča u diskoteci: Nisu se gurali, ali su lomili noseve

“Mislim da Marković nije bio sam, već da su nam zadavali udarce i osobe koje su sa njim bile prije toga u društvu”
149 pregleda 14 komentar(a)
Tuča diskoteka, Nemanja Uzelac Petković,, Foto: Slavica Kosić
Tuča diskoteka, Nemanja Uzelac Petković,, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.07.2012. 08:04h

Tri mladića iz Novog Sada teško su povrijeđena u tuči koja se dogodila u diskoteci “Pandora” u Igalu.

Pretučeni Nemanja Uzelac Petković, Igor Džudžak i Aleksandar Golubović sumnjaju, kako su saopštili novinarima, da momci koji su ih prebili imaju veze sa obezbjeđenjem diskoteke u kojoj su bili.

Petkoviću i Džudžaku polomljene su nosne, a Goluboviću jagodična kost. Petkoviću je iste noći, u Opštoj bolnici u Meljinama, operisan nos. Povod za tešku tuču, prema njegovom kazivanju, bio je beznačajan.

“Stajao sam pored separea. Tada je pored mene prošao momak za koga sam poslije saznao da se zove Saša Marković, koji me je zakačio ramenom. Mislim da je to uradio namjerno, a na moju primjedbu ’druže, nećemo se gurati’ on me je uhvatio za ruku i rekao ’ajmo napolje'”, kazao je Petković.

Petkovića je Marković na izlazu iz diskoteke nekoliko puta udario u lice zatvorenom šakom

Petković se, kako tvrdi, opirao, jer je znao da Markovićev brat radi u obezbjeđenju diskoteke. Kazao je da je dobio udarce u leđa još dok je izbacivan iz diskoteke. Prijatelj iz društva koji je pokušao da ga zaštiti, takođe je od udarca pao na pod.

“Mislim da Marković nije bio sam, već da su nam zadavali udarce i osobe koje su sa njim bile prije toga u društvu”, kazao je on.

Petkovića je Marković na izlazu iz diskoteke nekoliko puta udario u lice zatvorenom šakom. On je sav krvav pobjegao uz stepenište ka lokalnom putu, a odmah su stigli i prijatelji sa kojima je bio u diskoteci.

Roditelji Petkovića, Đorđe i Angelina, su u šoku zbog cijelog slučaja

Marković je nedugo zatim ponovo došao do njih sa još nekim osobama, pokušavajući da nastavi tuču. Kada je drug Petkovića pokušao da smiri situaciju, dobio je, kako tvrde mladići, udarac u glavu. Ubrzo je stigla i policija, a Petković, Džudžak i Golubović su otišli u Hitnu pomoć, odakle su upućeni u Opštu bolnicu Meljine gdje su prva dvojica operisani.

Roditelji Petkovića, Đorđe i Angelina, su u šoku zbog cijelog slučaja. Džudžak i Golubović su drugovi njihovog sina - svi devetnaestogodišnjaci koji su upisali ili će tek upisati fakultet i bili su njihovi gosti. Operaciju, troškove liječenja i ljekove morali su platiti iz svog džepa.

Mladići su državljani Srbije, pa su o svemu obavijestili konzulat Srbije u Herceg Novom.

Svi akteri tuče u “Pandori” dali su izjave u policiji, a zbog teške tjelesne povrede protiv Markovića je podnijeta i krivična prijava.

Bonus video: