Lazović: Nema opuštanja ni protiv Britanki

"Protiv svakoga, pa i protiv Britanki, igraćemo punom snagom, sa željom da pobijedimo i bez trenutka opuštanja”, kazala je Suzana Lazović
93 pregleda 4 komentar(a)
Suzana Lazović, Foto: Sarl Decalage Medias
Suzana Lazović, Foto: Sarl Decalage Medias
Ažurirano: 26.07.2012. 15:16h

Pivot ženske rukometne reprezentacije Suzana Lazović kazala je da na Olimpijskim igrama nema lakih protivnika i da će protiv Velike Britanije odigrati punom snagom i sa željom da ostvare pobjedu.

Crna Gora će na startu olimpijskom turnira, 28. jula, igrati protiv domaćina, Velike Britanije.

“Na Igrama nema lakih protivnika, a i mi uvijek razmišljamo na taj način. Protiv svakoga, pa i protiv Britanki, igraćemo punom snagom, sa željom da pobijedimo i bez trenutka opuštanja”, kazala je Lazović medijskom pulu Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Ona je naglasila da je velika je čast predstavljati Crnu Goru na Olimpijskim igrama.

“Jesmo mala država, ali imamo veliko srce – i mi i naši navijači, ljudi koji će nas pratiti. Ne možemo da obećamo rezultat, ali možemo veliku borbu i to da ćemo ostaviti srce na terenu. Dobro smo se pripremale, igrale smo protiv svake selekcije, znamo koliko vrijedimo, tako da mislim da rezultat neće izostati”, rekla je Lazović.

Golman Marina Vukčević, koja je najmlađi član crnogorskog olimpijskog tima, kazala je da je srećna i ponosna što je sa reprezentacijom u Londonu.

“Neponovljiv je osjećaj igrati za svoju državu. Drugačije je nego za klub, tako da možda dam i više od maksimuma svaki put kada obučem crnogorski dres”, rekla je Vukčević.

Bonus video: