Predao se Trubljanin, akter pucnjave u Bijelom Polju

Trubljanin se tereti da je 22. jula oko 14.30 časova, u Ulici Voja Lješnjaka u Bijelom Polju „audijem A4“ pretekao BMW, kojim je upravljao Drndar
563 pregleda 0 komentar(a)
pucnjava Bijelo Polje Trubljanin Drndar, Foto: Beća Čoković
pucnjava Bijelo Polje Trubljanin Drndar, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 25.07.2012. 17:13h

Osnovni državni tužilac u Bijelom Polju donio je rješenje o 48-časovnom zadržavanju Ernada Trubljanina (27), koji se tereti da je prije tri dana iz svog automobila pucao u BMW, u kom su bili njegov sugrađanin Albin Drndar (32) i suvozač M. B.

Trubljanina sumnjiče da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će na dalju proceduru biti upućen istražnom sudiji Osnovnog suda.

On se tereti da je 22. jula oko 14.30 časova, u Ulici Voja Lješnjaka u Bijelom Polju „audijem A4“ pretekao BMW, kojim je upravljao Drndar.

Navodi se da je Trubljanin, nakon preticanja, vozilo zaustavio ispred vozila Drndara i zatim kroz otvoren prozor, u pravcu njega i njegovog saputnika M. B., ispalio tri hica iz vatrenog oružja, koja su ih promašila, a zatim se udaljio u pravcu naselja Nedakusi.

Trubljanin se predao policiji sjutradan i od njega je oduzet pištolj CZ cal. 6,35 mm za koji nije imao dozvolu i za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela.

Pištolj je upućen u Forenzički centar u Danilovgrad na vještačenje.

Bonus video: