Jazz na Cetinju: So What, Irena Blagojević, Baltarzar, Fish in Oil

Nakon podgoričkog sastava „So What“ pred publiku će izaći Irena Blagojević
89 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2012. 10:28h

Zbog kiše na Cetinju odložena je druga nož Jazz festa, koja je trebala da se održi na Ljetnjoj pozornici. Zbog toga je organizator odlučio da spoji dvije večeri festivala i finalni koncert održi u utora, 24. jula u Kraljevskom pozorištu Zetski dom.

Ljubitelji džeza tako će imati prilike da učestvuju u svirci podgoričkog sastava „So What“, nakon kojeg će pred publiku izaći i jedno od najvećih imena ovogodišnjeg Cetinje Jazz festa – Irena Blagojević.

Podgorički džez kvartet „So What“, nastupa u sastavu Sanja Raičković (vokal), Vladan Jestrović (bas), Miladin Peruničić (gitara) i Ivan Ivanović (bubnjevi).

Koncert u Zetskom domu počinje u 21 sat

Sa druge strane, Irena Blagojević na trećem Cetinje Jazz festu nastupiće u pratnji Ivana Aksentijevića (klavir), Peđe Milutinovića (bubnjevi), Aleksandra Andrića (bas), Maxima Kochetova (saksofon) i Marka Đorđevića (truba).

Iste večeri posjetioci Jazz fetsa u prilici su da čuju sastav Baltazar koji čine: Blažo Tatar (bubnjevi), Milivoje Pićurić (bas), Ivan Marović (klavir) i Stefan Pavićević (klarinet, saksofon), te grupu Fish in Oil, koju čine: Aleksandar Radojičić, Feđa Frenklin, Branislav Radojković, Bratislav Radovanović i Dušan Petrović.

Koncert u Zetskom domu počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Galerija

Bonus video: