Policija u Budvi i Rožajama oduzela oružje

Službenici policije su, kako je saopšteno iz Uprave policije, obaviješteni da je u mjestu Zeleni došlo do svađe između S.Š. i M.Š. iz Rožaja
8 komentar(a)
pištolj CZ, Foto: Upravapolicije.com
pištolj CZ, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 23.07.2012. 17:28h

Policija je u Rožajama i Bečićima privremeno oduzela oružje od S.Š. (28) i M.Š. (27) i podnijela krivične prijave zbog osnovane sumnje da su počinili krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Rožajska policija je 20. jula oduzela oružje od S.Š. (28) iz Rožaja i podnijela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči i svađi, i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Službenici policije su, kako je saopšteno iz Uprave policije, obaviješteni da je u mjestu Zeleni došlo do svađe između S.Š. i M.Š. iz Rožaja. „Operativnom obradom došlo se do sumnje da je u kritično vrijeme došlo do prepirke, a nakon toga i do svađe i tuče između ova dva lica kojom prilikom se S.Š., kako se sumnja, mašio lovačke puške“.

Službenici policije su pretresli porodičnu kuću S.Š., i privremeno oduzeli lovačku pušku „CZ“ 16 mm, poluautomatsku pušku 7,62 mm, ručnu odbrambenu bombu M52, lovački nož, 16 komada metaka 16 mm za lovačku pušku i 53 komada metaka 7,62 mm za poluautomatsku pušku.Kako je saopšteno, policija je, 20. jula u Bečićima privremeno oduzela oružje od M.Š. (27) iz Podgorice, i podnijela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Službenici policije su kod M.Š. pronašli pištolj „CZ” kalibra 9 mm sa sedam metaka.„O događaju je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca u Kotoru. Slijedi podnošenje krivične prijave protiv ovog lica zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”.

Bonus video: